Lomakkeet


Matelijat:

Kasvattajan on hyvä tehdä kaikille kasvattamilleen eläimille kasvattajatodistukset, vaikka esimerkiksi CITES säädökset eivät niin vaatisikaan. Kasvattajatodistus toimii alkuperätodistuksena ja samalla muistilappuna eläimen ostajalle. Täydennä tiedot eläimen vanhemmista todistukseen mahdollisimman kattavasti (kasvattaja, syntymävuosi, synnyinmaa, väri, nimi). Todistuksiin jätettyyn tyhjään tilaan on suositeltavaa lisätä tunnistekuva eläimestä.

Matelijan kasvattajatodistus

Matelijan kasvattajatodistus sukutaululla


Kuten kaikkien eläimien, niin matelijoidenkin kaupasta kannattaa aina tehdä kirjallinen sopimus molempien osapuolien turvan vuoksi.

Kauppakirja matelijan kaupasta


Matelijan hoitojaksosta on hyvä tehdä sopimus, jotta hoitojakso sujuu varmasti niinkuin on sovittu ja eläin palautuu ajallaan takaisin kotiin.

Hoitosopimus (valmiilla ehdoilla)

Hoitosopimus (itse kirjattavilla ehdoilla)


Lomakkeet ovat minun tekemiäni ja vapaasti käytettävissä. Olen käyttänyt kyseisiä lomakkeita itsekin, mutta niissä saattaa olla puutteita tai muita virheitä joista en vastaa. Lue lomakkeet tarkasti ja tarvittaessa muokkaa niitä omaan käyttöösi sopivaksi.


Asiasanat: Matelijan kasvattajatodistus, käärmeen kasvattajatodistus, liskon kasvattajatodistus, kasvattajatodistus, alkuperätodistus, Kauppakirja matelijan kaupasta, sopimus matelijan kaupasta, kauppakirja käärmeen kaupasta, sopimus käärmeen kaupasta, kauppakirja liskon kaupasta, sopimus liskon kaupasta, kauppakirja, käärme, lisko, matelija, eläimen hoitosopimus, matelijan hoitosopimus, sopimus eläimen hoitojaksosta, matelija, hoitosopimus